Adım Adım Makyaj

Adım Adım Makyaj

4 Şubat 2016 Perşembe

Golden Rose Matte Lipstick Crayon İncelemesi





Herkese selamlar. Bugün Golden Rose' un Matte Lipsticklerini inceleyeceğiz. Keyifli okumalar.. 




             



İlk olarak yapılarından bahsetmek istiyorum. Benim en çok hoşuma giden özelliği, herhangi bir dudak kalemine ihtiyaç duymadan sürülmesi oldu diyebilirim. Hem şekil itibariyle sürümü kolay hem de yapısı itibariyle dudağınızın kenarlarında dağılmadığı için, ekstra bir dudak kalemine ihtiyaç duymuyor. 

Sürümü kesinlikle Golden Rose Velvet Matte' lere göre daha kolay çünkü daha yumuşak bir yapıda fakat bu yapı mat olmasını etkilememiş olsa da, kalıcılığını bana göre bir tık etkilemiş durumda zira 4-5 saat gibi bir süre sonra tazelemeye ihtiyaç duyuyor insan. Hele bir de yemek yediyseniz geriye pek bir şey kalmıyor. Bu açıdan Velvet Matte çok daha iyi. Fakat ben rujlardan çok über kalıcılık bekleyen bir insan değilim çünkü ne yaparsam yapayım bir şekilde benim rujlarım dudağımda hiç kalıcı olmuyor. Halk arasında ruj yiyici olarak tabir edilen bir durumum varmış :)) O sebeple bu rujların kalıcılığı  bana her türlü yetiyor.  


Kalıcılık konusunda çok yüksek bir başarısı olmasada pigmentasyon açısından gayet başarılı bir ürün. Renklerini tek sürüşte bile güzel bir şekilde veriyorlar. Bunun yanında, yapısı biraz daha kremsi olduğu için dudağı kesinlikle kurutmuyor ve o mat görünümü de çok güzel veriyor. 






 



Bendeki renkleri bu şekilde. Golden Rose' un internet sitesinde 8,90TL bir fiyata görünce 'denemeden almam' kuralını hiçe sayıp dört tane birden aldım, pişman değilim:)  Çok geniş bir renk skalası var ve aldığım ürünlerin rengi ne kadar birbirine yakın dursa da dudaktaki duruşları aradaki farkı göz önüne seriyor. 








Yukarıda gördüğünüz 10 numarasının gayet hafif ve biraz da baştan savma uygulanmış hali:)) Günlük kullanımda bana bu hali bile yetiyor daha doğal bir görünüm sağlıyor. Aynı zamanda elimde olan 01 numarası harika bir kahverengi. Eğer bu renkte bir ruj arıyorsanız kesinlikle bir bakın derim. 


Tüm bunların ışığında, benim sevmediğim tek yönü; asansörlü, çevir-aç bir ürün olmaması. Kalemtraşla açılması gerektiği için, ürüne çok hassas davranmak gerekiyor bu açma sırasında. Üstelik açarken bir kısmı da kalemtraşta kaldığı için bu yönüyle benden eksi puan aldı. Fakat buna rağmen alınmayacak bir ürün değil. Dudaklarınızı kurutmayan ama aynı zamanda da mat bitiş sağlayan ruj arayışındaysanız kesinlikle size önerim bu rujlar olacaktır. 



     Yeni yazılarda görüşmek üzere...


1 yorum:

  1. Can you make money from the online casino sites in 2021? - Work
    The easiest way to make money from gambling online is to become an expert. kadangpintar It is easy for you to make money online. You งานออนไลน์ need to make 바카라사이트 a lot of

    YanıtlaSil